با ثبتی نت، خیال خود را از تمام نیازهای کسب و کارتان در دنیای دیجیتال راحت کنید!
ثبتی نت، به عنوان همراهی وفادار در مسیر پیشرفت شما، با ارائه طیف گستردهای از خدمات، بستر امن و مطمئنی را برای حضور پرقدرت شما در دنیای پررونق تجارت آنلاین فراهم میکند.
از اخذ مجوزهای اینترنتی مانند نماد اعتماد الکترونیک و پروانه کسب و کار الکترونیکی تا دریافت انواع ایزوهای مدیریتی، بهداشت و ایمنی و آموزشی، ثبتی نت در کنار شماست تا با خیالی آسوده به فعالیت در دنیای دیجیتال بپردازید.
علاوه بر این، خدمات مالی ثبتی نت شامل درگاه بانکی واسط و مستقیم، کد رهگیری مالیاتی و خدمات ثبتی مانند ثبت برند و لوگو و کارت بازرگانی، گامی بلند در مسیر توسعه و رونق کسب و کارتان خواهد بود.
کارشناسان مجرب ثبتی نت با ارائه مشاورههای تخصصی و پشتیبانی کامل، در هر مرحله از مسیر در کنار شما خواهند بود تا به موفقیتهای چشمگیری دست پیدا کنید.
مجوزهای ضروری یک سایت
چرا برای سایت مجوز بگیریم؟
حرکت جامعه به سمت خریدهای اینترنتی و افزایش تعداد سایتهای فروش کالا و خدمات میتواند کاربران را گیج و نگران کند. بسیاری از افراد نمیدانند چگونه به یک سایت اعتماد کنند، و این نگرانیها میتواند مانع از خرید آنها شود. همانطور که در خریدهای حضوری به فروشگاههای معتبر و شناختهشده مراجعه میکنیم، در خریدهای اینترنتی نیز کاربران به دنبال تجربهای بدون دغدغه و مطمئن هستند.
یکی از روشهای مهم برای ایجاد اعتماد در بین کاربران، اخذ مجوزهای لازم مانند اینماد و ساماندهی، و داشتن درگاه بانکی مستقیم است. این مجوزها میتوانند تا حد زیادی نگرانیهای مشتریان را کاهش داده و اعتماد آنها را جلب کنند. در نتیجه، یکی از گامهای اساسی برای موفقیت یک فروشگاه اینترنتی، دریافت مجوزهای قانونی از مراجع ذیصلاح است.
معرفی انواع مجوزهای اینترنتی
معرفی مجوز نماد اعتماد الکترونیک
این مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت اخذ میشود و مجوز فعالیت کسب و کارها و فروشگاههای اینترنتی است. با داشتن این مجوز، میتوانید برای فروشگاه اینترنتی خود درگاه بانکی مستقیم یا با واسطه دریافت کنید. همچنین برای ثبت برند نیز به این مجوز نیاز دارید.
معرفی مجوز ستاد ساماندهی
معرفی مجوز اتحادیه کشوری کسب وکار مجازی
معرفی مجوز نشر بر خط دیجیتال
معرفی مجوز انجمن صنفی کسب و کارهای شهر تهران
چرا باید برای اپلیکیشن مجوز بگیریم؟
در هر کشوری، آغاز کسب و کار نیازمند کسب مجوزهای مربوط به نوع فعالیت و صنف مشخصی است. این مجوزها عموماً برای اطمینان از رعایت قوانین، پروتکلها، و حفظ امنیت عمومی صادر میشوند. برخی از این مجوزها اجازه فعالیت را به شما میدهند، به طوری که بدون آنها، راهاندازی کسب و کار ممکن است با موانع قانونی مواجه شود.
به عبارت دیگر، این مجوزها از یک سو، به کسبوکارها اجازه فعالیت میدهند و از سوی دیگر، تضمین میکنند که فعالیت آنها با استانداردهای قانونی و ایمنی مطابقت داشته باشد. در نتیجه، این مجوزها اساسی برای حفظ نظم و سلامت کسبوکارها و جامعه است.
معرفی مجوز نظام صنفی رایانهای کشور
معرفی رتبه انفورماتیک
گواهینامه رتبهبندی انفورماتیک، احراز صلاحیت فنی و مالی کسبوکارهای فعال در حوزههای مختلف خدمات فناوری اطلاعات مانند سختافزار، تولید نرمافزار، فروش قطعات IT و کامپیوتر، نصب، تجهیز و پشتیبانی، ارتباطات و شبکه است. رتبه 1 انفورماتیک بهترین و رتبه 7 کمترین میزان رتبه اخذ شده توسط کسبوکارها میباشد. یک کسبوکار ممکن است در چند شاخه مختلف توسط ساجات رتبهبندی شود.
معرفی مجوز کانون آگهی و تبلیغات
کانونهای آگهی و تبلیغاتی مراکزی هستند که با هدف طراحی و اجرای تبلیغات برای انواع کسبوکارها فعالیت میکنند. این کانونها تحت نظارت سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی به فعالیت میپردازند. خدمات ارائه شده توسط کانونهای تبلیغاتی شامل تجزیه و تحلیل بازاریابی، توسعه استراتژیهای تبلیغاتی، برنامهریزی استراتژیهای خلاقانه، اجرای تبلیغات، و ادغام و یکپارچهسازی ارتباطات بازاریابی است.
معرفی مجوز جشنواره وب و موبایل ایران
جشنواره وب و موبایل با هزاران شرکتکننده و عضو، به عنوان بزرگترین عرصه رقابت میان وبسایتها و اپلیکیشنهای ایرانی در گروههای مختلف شناخته میشود. این جشنواره از زمان شروع فعالیت خود، تأثیر قابل توجهی در پیشرفت حوزه وب و موبایل داشته است.
معرفی برچسب اطمینان هولوگرام
مدارک مورد نیاز دریافت مجوزهای اینترنتی وبسایت
توجه داشته باشید وجود هر گونه نقض در مدارک موجب توقف روند اخذ مجوز می شود لطفا مدارک را کامل ارسال کنید مگر با کارشناس مربوطه هماهنگی های لازم انجام شده باشد.
شخص حقوقی
شخص حقیقی
مشکلات دریافت مجوزهای اینترنتی وبسایت
عدم تطابق کد پستی
در صورتی که کد پستی ارائه شده به درگاه ملی مجوز ها با کد پستی ثبت شده در پرونده مالیاتی مغایرت داشته باشداین خطا را مشاهده خواهید کرد؛ در صورتی که کد پستی شما تغییر یافته می بایست یک کد رهگیری مالیاتی جدید اخذ کنید و پرونده قبلی را ببندید. و کد رهگیری مالیاتی جدید را به درگاه ملی مجوز ها ارائه دهید.
تکمیل نبودن آیسیک کد مالیاتی
در صورتی که پنل مالیاتی شما درگام 4 نباشد یا آیسیک کد صحیح مربوط به کسب و کار خود را وارد نکرده باشید با این خطا مواجه خواهید شد که با مراجعه به پنل و تصحیح آن می توانید این مشکل را برطرف کنید.
تمام صفحات شناسنامه آپلود شود!
در صورتی که در شناسنامه شما دستخوش تغییر شده است می بایست صفحه توضیحات آن را برای هر یک از سامانه هایی که در آن عضو هستید ثبت کنید.
عدم تائیدیه پلیس اماکن در اینماد
کاربران آقا که در در اینماد عضو شده اند اما وضعیت نظام وظیفه شان مشخص نیست اجازه ثبت دامنه خود را در اینماد نخواهند داشت و این اخطار را پنل خود مشاهده میکنند که باید از محل تحصیل خود برگه ی معافیت تحصیلی و اشتغال به تحصیل و یا از یگان خدمتی خود نامه ای مبنی بر سربازبودن خود دریافت کنند؛ برای کارشناسان پشتیبانی تیکت کنند.
خطای بند 186 مالیاتی
در صورتی که پرونده مالیاتی شما دارای بدهی مالیاتی باشد با این خطا در سامانه درگاه ملی مجوزها برای اخذ پروانه کسب مجازی مواجه خواهید شد. تا زمانی که این مورد را برطرف نکنید نمیتوانید روند ثبت نام را ادامه دهید.
اجاره نامه یا سند به نام چه کسی باشد
سند یا اجاره نامه به نام مدیرعامل یا شرکت برای شخص حقوقی باید باشد؛ اما برای اشخاص حقیقی به نام خود شخص یا اعضای خانواده مانند پدر، مادر، همسر و یا فرزند می تواند باشد.
مراحل دریافت مجوزهای پایه وبسایت
ثبت نام در اینماد ← تکمیل اطلاعات ← تکمیل فر اطلاعات ← بارگذاری مدارک ← منوی کسب و کار ← افزودن دامنه ← تاییدیه فنی ← احراز اطلاعات ← تعهدنامه ← افزودن و تایید نوع خدمه ← تعهدنامه ← پرداخت مصوب اینماد ← دریافت کد نماد
ورود به مدیریت ساماندهی ← ثبت وب سایت ← تکمیل فرم ← فعال سازی فرم ← منوی پروفایل کاربری ← اطلاعات ثبت نام ← احراز شماره همراه ← منوی ثبت سایت ← ثبت رسانه ← انجام تاییدیه فنی ← قرار دادن کد لوگوی نقره ای در سایت ← ارسال برای ارزیابی ← لگو بعد از تائید کارشناسان طلایی رنگ می شود
ثبت نام در دوره های مجوز ها ← کسب و کارهای صنفی ← جستجوی مجوز مورد نظر ← انتخاب مجوز پروانه کسب ← تائید و تکمیل فرم ← احراز نشانی پستی ← استعلام عدم بدهی مالیاتی ← کلیک روی دکمه ادامه ← ثبت نام در سایت نوین صناف ←
ثبت نامدر سایت انجمن ← تکمیل فرم ← پرداخت نرخ مصوب ← ارسال مدارک ← تحویل مجوز از انجمن ←
ثبت نام در سامانه نشر ← صدور مجوز نشر دیجیتال ← تکمیل فرم های موجود و بارگذاری مدارک مورد نیاز ← ثبت درخواست در سامانه درگاه ملی مجوز ها ← بازگشت به سامانه درآمد ← ارسال درخواست برای کارشناسان ← شرکت درآزمون نشر بر خط ← برسی و تاییده کارشناسان ← تایید و دریافت مجوز
ثبت نام در سامانه کد رهگیری مالیاتی ← تکمیل فرم اولیه اطلاعات ← تایییدیه اطلاعات پیش ثبت نام ← دریافت کد رهگیری مالیاتی ← مجددا ورود به پنل کاربری در سامانه ← تکمیل گام های مربوط به پرونده مالیاتی ←تایید کردن درخواست ابلاغ الکترونیک مالیاتی
ورود به سایت ساماندهی ←ثبت وب سایت ← تکمیل فرم ← فعالسازی پنل ← تکمیل پروفایل کاربری ← اطلاعات ثبت نام ← احراز شماره همراه ← منوی ثبت سایت یا کانال ← ثبت رسانه ← انجام تاییدیه فنی پیج ← ارسال برای ارزیابی ← صدور کد شامد پیج
ثبت نام در سامانه سر آمد ← دریافت کد شامد نرم افزار موبایلی ← جدید ← تکمیل فرم ← بارگذاری نرم افزار ← ارسال برای ارزیابی ← صدور کد شامد اپلیکیشن
سوالات متداول اخذ مجوزهای اینترنتی وبسایت
برای ثبت برند و ثبت لوگوی وبسایت به مجوز های اینماد و ساماندهی نیاز دارید.
تمامی وبسایت ها باید مجوز اینماد و ساماندهی را اخذ کنند همچنین اخذ مجوز نشر بر خط نیز برای کسب و کارشان لازم است که بستگی به تشخیص کارشناس ستاد ساماندهی و اینماد دارد.
کد شامد اپلیکیشن مجوز فعالیت اپلیکیشن شما از وزارت ارشاد است همچنین شما برای انتشار اپلیکیشن خود در بازار مایکت و … نیاز به این کد 12 رقمی خواهید داشت.
طبق دستور وزارت صمت و اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی تمام طلا و جواهر فروشان موظفند پروانه کسب مجازی برا فروش طلا به صورت اینترنتی دریافت کنند.
مدت زمان اخذ لوگوی طلایی ستاد ساماندهی عموما 20 الی 30 روز کاری است؛ اما اگر مجوز شما بنا بر درخواست کارشناسان ستاد ساماندهی مشروط بر مجوز دیگری شود روند پرونده متوقف می شود تا زمانی که مجوز خواسته شده به کارشناس ارائه شود و مجددا پرونده برای برسی به کارشناسان ارسال شود.
از آنجایی که برای شروع به کار یک فروشگاه اینترنتی به درگاه بانکی (چه مستقیم و چه واسطه) نیاز دارید، حتما باید برای فروشگاه اینترنتی خودتان مجوز اینماد دریافت کنید.
بله؛ تمام وبسایت هایی که می خواهند فعالیتی داشته باشند باید از ستاد ساماندهی، لوگوی زرین اخذ کنند. چرا که این مجوز، گواهی فعالیت دامنه و محتوای منتشر شده در وبسایت آن هاست.
اینماد و مجوز ساماندهی هر کدام وظیفه جداگانه ای نسبت به هم دارند. اینماد از وزارت صمت اخذ می شود و مجوز فعالیت کسب و کار شماست که با آن می توانید درگاه بانکی بگیرید. مجوز ساماندهی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ می گردد که مجوز فعالیت دامنه و محتوای سایت شماست.
مجوز اینماد – 2 سال
مجوز ساماندهی – 1 سال
کد شامد – دائم
مجوز انجمن صنفی کسب و کار های اینترنتی – 1 سال
روی یک ستاره کلیک کنید تا به ما امتیاز دهید!
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 17
تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.